Inside Broekhuis Styling interieur advies

inside-broekhuis-styling


Wonen en je thuis voelen is heel persoonlijk en heeft voor iedereen een andere betekenis, maar het resultaat is voor iedereen hetzelfde: Het huis moet duidelijk het unieke stempel van haar bewoners dragen.

Wij geven graag professioneel advies en antwoord op al uw interieur- en inrichtingsvragen. Al ruim 18 jaar houden wij ons bezig met alles wat er op ons pad komt op het gebied van interieur, kleur en verlichting. In de afgelopen jaren hebben wij naast het inrichten van veel particuliere woonhuizen, ook steeds meer bedrijven als opdrachtgever. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld showrooms, kantoortuinen, bedrijfskantines of wachtkamers.

Naast de inrichting van woningen is bouwbegeleiding een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Heeft u een kavel gekocht waar u uw droomhuis op wilt bouwen maar vindt u het lastig om volgende stappen te nemen? Wij begeleiden u graag naar uw droomhuis.

     
Francisca – Interieurprofessional  Erik – Marketing deskundige             Els – Fotograaf en beelddenker      Joffrey – MVA