Mogelijkheden Broekhuis Styling

mogelijkheden-particuliere-markt


Interieuradvies
Vanaf het begin kan ik u adviseren en begeleiden bij uw oriëntatie, het afwegen van wensen en mogelijkheden en het maken van de juiste keuzes. Door mijn kennis en ervaring op gebied van sfeer, styling en inrichting van het totale interieur maak ik u bewust van wat er allemaal kan.  
Aankoopbegeleiding
De vele woonwinkels maken het u soms erg moelijk om keuzes te maken of om de juiste woonwinkel te vinden die echt bij u past. Graag helpen wij u met het wegwijs worden in het doolhof van deze winkels. Daarnaast geven wij u advies en begeleiding bij uw interieur aankopen.
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Heeft u een kavel gekocht waar u uw droomhuis op wilt bouwen maar vind u het lastig om volgende stappen te nemen? Wij begeleiden u graag naar uw droomhuis.

Onze visie is dat een huis weliswaar een thuis moet zijn maar dat je huis je ook moet passen als een warme comfortabele jas. Vandaar dat wij, samen met u, stap voor stap uw huis ontwerpen van binnen naar buiten. Zodat alle wensen en of functies die u in uw droomhuis wilt realiseren ook daadwerkelijk in uw huis passen. Heeft u zelf al veel ideeën maar heeft geen idee hoe u dit moet overbrengen op uw architect of bouwkundige tekenaar? Wij helpen u graag. Laat ons uw brug zijn om al uw persoonlijke wensen te verwezenlijken. Wij helpen u met het in kaart brengen van uw wensen door middel van moodboards, schetsen, indelingadviezen en materiaal voorstellen. Als we samen uw wensen in kaart hebben gebracht nemen we de volgende stap. Wij werken samen met architecten die deze visie met ons delen. Veel huizen worden nog van buiten naar binnen ontworpen en daarbij moeten toekomstige bewoners vaak concessies doen die ze eigenlijk liever niet doen.

Uuradvies / hands-on advies
Is een compleet interieuradvies of een deeladvies te uitgebreid voor u? Wij kunnen u ook ter plaatse oplossingen / adviezen op uw interieur geven. Dit kan zijn op het gebied van kleur, inrichting, styling, een kleine verbouwing, verlichting etc.
Compleet interieuradvies
U betrekt een nieuwe woning en u wilt een advies over de inrichting. Of u wilt uw huidige woning restylen maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Dan is een compleet interieuradvies dé oplossing voor u. Dit advies wordt ondersteund met een kleurenplan, een meubelopstelling advies, een verlichtingsplan, gordijn advies, vloer advies, collages, tekeningen, monsters, stalen en eventueel winkel/aankoopadvies. Indien gewenst kunnen wij ook het uiteindelijke plan voor u uitvoeren. Wij werken hiervoor samen met een aantal professionele partners. Meer gegevens over onze partners kunt u vinden onder het tabblad informatie.
Sie Matic stylist
Als SieMatic Stylist maak ik uw keuken mooier, praktischer, creatiever, leuker en buitengewoner.

Vanaf het begin kan ik u adviseren en begeleiden bij uw oriëntatie, het afwegen van wensen en mogelijkheden en het maken van de juiste keuzes. Door mijn kennis en ervaring op gebied van sfeer, styling en inrichting van het totale interieur maak ik u bewust van wat er allemaal kan. Ik denk met u mee en zorg voor meer ideeën voor de keuken als onderdeel van uw totale interieur. Al tijdens de gesprekken maak ik schetsen zodat u ideeën en mogelijkheden beter kunt beoordelen.
Er komt veel kijken bij het kopen van een keuken. Ik denk aan alles wat u zou kunnen vergeten. Als u weinig tijd heeft, kan ik u veel tijd besparen.

Gratis kennismakingsgesprek bij u thuis

Tijdens ons eerste gesprek maken we met elkaar kennis, maar we praten uiteraard vooral over uw keukenplannen, uw wensen en ideeën. Ik meet de keukenruimte exact op om daar een tekening van te maken. Omdat de keuken onderdeel is van uw woning bespreken we ook de stijl en sfeer van uw totale interieur en hoe we dat mooi kunnen combineren met de verdere inrichting van de keukenruimte, zoals wanden, vloer, schilderwerk, stoffering en meubilering. Als het ‘klikt’ maken we heldere afspraken over wat u mij wilt laten doen en wat dat kost.

Ik ben opgeleid aan de SieMatic Keukenacademie, bekroond met het certificaat ‘SieMatic Stylist’.